Wij leveren al een compleet polyester zwembad vanaf € 4000 incl. bezorging in Nederland en België !!
Vraag geheel vrijblijvend een prijsopgave.

Toon ons leveringsprogramma

Aanleg van uw zwembad
Hieronder vindt U op eenvoudige wijze uitgelegd hoe onze zwembaden geplaatst kunnen worden. Wij zullen u met raad en daad bijstaan.

Zodra u begint dient u eerst een goede plek voor het zwembad uit te zoeken. In uw tuin kunt u het zwembad op verschillende plaatsen neerleggen. Wij adviseren om het bad zover mogelijk, indien mogelijk, bij bomen vandaan te leggen en in de zon. Kijk ook goed naar het formaat, neem geen té groot bad.

Indien u de juiste plaats heeft bepaald, begint u met het uitgraven van het zwembad. Houd rekening met 50cm. extra dan de buitenmaat van het zwembad i.v.m. het leidingwerk. Aan de kant van de skimmer moet u ongeveer 80cm. extra uitgraven. Maak de bodem van de put van een plaat beton of stabilize van ongeveer 10 á 15 cm. dik. Op deze laag legt u bij het plaatsen van het zwembad een laag styrofoam van 3 á 5 cm. dik. Voor de pomp dient er een technische ruimte aanwezig te zijn waar de pomp komt te staan. Zorg dat er een sleuf van de put naar de ruimte is waar de leidingen en kabel door kunnen lopen.

Kleurenprogramma

Wij kunnen alle zwembaden leveren in onderstaande kleuren:
(klik op een afbeelding ter vergroting)

Foto’s zwembaden

Hieronder ziet U een aantal voorbeelden van de zwembaden ingebouwd in uw tuin.
U kunt in Zuiddorpe één van onze ingebouwde zwembaden komen bezichtigen.
De koffie staat klaar !
(klik op een afbeelding ter vergroting)